Sunday, 5 May 2013

Life As College Student


Permualaan semester.
"Aku nak berubah, aku tak nak lagi main-main. Nak dapatkan result lagi bagus dari sem lepas"

Pertengahan semester.
"Perh,berlambak assignment aku. Bagi hari ni, lusa dah kena submit. Ni yang buat aku nak skip kelas je."

Beberapa minggu sebelum Peperiksaan Akhir.
"Gila lah, projek tak jalan jalan lagi. Tarikh submit tak lama lagi. Team member pulak semua cam haram, diam aje. Ade juga aku tak buat projek ni kang. Bila lah semua nie nak berakhir? Kenapa lah cuti lambat lagi? "