Saturday, 25 July 2015

Sedih?
Marah?
Kecewa?

Belum cukup gambarkan perasaan yang ada sekarang ni

25 JULY 2015

Nobody remember about today, atau lebih tepatnya ingat pasal aku. Melainkan awek aku la. But i dont know, semuanya macam tak kena. Aku geram juga dengan diri aku ni. Marah marah saja. Mungkin aku sedih kot tak dapat perhatian dari org lain. Kakakakah. Babinya umur 23 perangai still budak2.

Maaf, cuma nak cakap. Kalau baca post ni. Doakan aku panjang umur dan murah rezeki ye. Coz today is may fucking birthday. TQ

Saturday, 18 July 2015

Hari Raya.

Bermula dengan pagi raya. Bangun pagi, mandi. Pakaj baju melayu siap samping. Baju dah gosok malam tadi, bukan excited. Cuma sekali suh adik gosok dgn baju baju dia. Dah siap, tak makan dulu. Takut baju kotor, kita pergi sembahyang raya dulu. Dah balik baru makan. Lepas tu ziarah kubur arwah abang. Balik dari kubur, terus masuk bilik. Tidur.

Tidur tak lah sampai ke petang, tengah hari dah bangun. Itu pun disebabkan raya pertama ni jatuh hari jumaat. Pergi lagi masjid, sembahyang jumaat. Lepas balik dari masjid. AKu makan lagi, baru Sambung tidur balik. Tidur punya tidur. Asar, maghrib pun terlajak. Bangun2 pukul lapan malam.  Gara gara tidur kunci pintu bilik. Memang tak de sapa boleh kejut.

Macam tu la hari raya pertama aku. Dan hari ni hari raya kedua. Aku kerja. Jadi hari raya dengan hari hari lain bezanya cuma aku bangun pagi pergi sembahyang raya dan ziarah kubur. Meriahkan hari raya aku?